Medewerker Publieksservice (oproep) X/V/M | Schuur

Medewerker Publieksservice (oproep) X/V/M

De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem met dagelijks een diverse program­me­ring en heel veel te beleven op het gebied van theater, film, dans, verdieping en dialoog. Je treft hier theater en films van gere­nom­meerde regisseurs, spelers en nieuw talent. Daarnaast geven wij makers ruimte en begeleiden we ze in het creëren van eigen thea­ter­stukken vanuit ons produc­tie­huis: Toneel­schuur Producties. We zijn een plek waar medewerkers, bezoekers en spelers zich thuis voelen en graag terugkomen. De Schuur is per direct op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Publieks­ser­vice (oproep) X/V/M

Func­tie­om­schrij­ving

- Verzorgt een welkome ontvangst van gezel­schappen en goed gastheerschap

- Bedienen van het reser­ve­rings- en kassasysteem

- Beant­woorden van tele­fo­ni­sche vragen

- Wegwijs maken van publiek in het theater/​de locatie

- Bewaken van de ordelijke gang van zaken in de publieks­ruimten voor, tijdens en na de voorstellingen

- Afsluiten van het pand na einde dienst (incl. alarm) en andere voorkomende werkzaamheden

Functie-eisen

- Repre­sen­ta­tief en betrouwbaar

- Stress­be­stendig

- Gastvrij en servicegericht

- Commu­ni­ca­tief vaardig en een teamplayer 

- Flexibel inzetbaar: ook in het weekend dag/​avond

- Bij voorkeur woonachtig in Haarlem of omgeving

- Last but not least; heb je grote affiniteit met Theater en Film

Wat bieden we

We bieden je een veelzijdige functie op basis van een oproep­con­tract van een jaar. De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem, binnen een team van gedreven en enthou­si­aste medewerkers. Inschaling functie is in schaal II conform cao Toneel en Dans.

Contact- en vacature informatie

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschil­lende achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat wij iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Spreekt deze vacature je aan dan ontvangen wij graag jouw solli­ci­ta­tie­brief met CV uiterlijk 31 augustus a.s. per mail naar: vacatures@​toneelschuur.​nl.