Marketeer met online content specialisatie 20 - 32 uur p/w | Schuur

Marketeer met online content specialisatie 20 - 32 uur p/w

Ben jij gek op theater, film, woordkunst, muziek, woon je in de omgeving van Haarlem en heb je lekkere online skills? Dan is de Schuur op zoek naar jou!

Film buiten Schuur Jaap Kroon Fotografie13

Als Marketeer met online content speci­a­li­satie ben je verant­woor­de­lijk voor het online landschap van de Schuur. Je creëert, bewerkt en publiceert content op onze website en social media kanalen. Daarnaast weet jij hoe je effectief online adverteert om zoveel mogelijk potentiële bezoekers te bereiken. Wij zijn op zoek naar iemand die ervan houdt om creatief met nieuwe media bezig te zijn. In de Schuur ligt een goudmijn aan content op je te wachten en jouw vingers jeuken om daarmee aan de slag te gaan. Je werkt samen met het marke­ting­team om onze online aanwe­zig­heid profes­si­o­neel en up-to-date te houden en zoveel mogelijk mensen, jong en oud, over te halen om de Schuur te bezoeken.

Download de pdf: Vacature Schuur Marketeer met online content speci­a­li­satie 20 32 uur per week

Je herkent jezelf in het onder­staande profiel: 

• Je hebt ervaring als online redacteur of een soort­ge­lijke functie

• Je hebt ervaring met cms systemen en het beheren van websites

• Je schrijft gemakkelijk leuke en vlotte teksten en spreekt de taal van verschil­lende social media platformen

• Je bent een echte digital native en je kunt de laatste online trends omzetten in toffe content en weet hoe je daarmee specifieke doel­stel­lingen behaalt

• Je weet hoe je online campagnes van kop tot staart kunt inrichten, van organische opti­ma­li­satie tot online advertising 

• Je voelt je comfortabel om data te analyseren en hier je acties op te baseren 

• Kun je zelf online content maken met Adobe Creative Suite, dan heb je bij ons een streepje voor 

• Je hebt affiniteit met het programma van de Schuur en gaat graag naar theater en film en je hebt er geen problemen mee om soms ook in de avonden of weekenden in de Schuur aanwezig te zijn.

Wat wij bieden?

Als Marketeer bij de Schuur krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team en om je vaar­dig­heden verder te ontwikkelen. Bovendien stimuleren we je om zoveel mogelijk van onze programma’s te zien en kun je (bijna) overal gratis naar toe in het leukste (film)theater van Haarlem! 

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie op basis van een jaar­con­tract voor 2032 uur per week. Verlenging behoort tot de moge­lijk­heid bij wederzijds goedvinden. Inschaling gebeurt conform cao Toneel en Dans in schaal 5, afhankelijk van je werk­er­va­ring. De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem, met een team van gedreven en enthou­si­aste medewerkers. 

Wij hechten waarde aan diversiteit

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschil­lende achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat wij iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Contact- en vacature informatie

Zie jij jezelf wel losgaan op de online omgeving van de Schuur? Dan zien we graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór maandag 6 februari a.s. jouw motivatie en achtergrond in onze mailbox: vacatures@​schuur.​nl

Dit mag met een brief en CV maar schroom niet om ons te verrassen met jouw eigen content om indruk op ons te maken. Het aantal uren voor deze functie kan in nader overleg definitief ingevuld worden. Mocht je liever op freelance basis bij ons aan de slag gaan dan valt hier zeker ook over te praten.

Voor meer inhou­de­lijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Tom Schippers — Hoofd Marketing, tele­foon­nummer: 0235173930.