Hadewych Minis tipt | Schuur

tip

Hadewych Minis tipt

Actrice Hadewych Minis tipt een voor­stel­ling in de Schuur

Hadewych Minis tipt

Hadewych Minis was deze winter te zien in de solo­voor­stel­ling Girls and Boys bij Toneelgroep Oostpool. Ook tourde ze recent met haar eigen muziek­the­a­ter­voor­stel­lingen. Voor haar rollen in de films Borgman en Bloed, Zweet & Tranen won ze een Gouden Kalf.

MET VOOR­BE­DACHTE RADE VAN DE WARME WINKEL

Als ik een voor­stel­ling van De Warme Winkel zie kan ik er weer tegenaan. Ze maken altijd voor­stel­lingen over vraag­stukken die mij ook enorm bezighouden en brengen het met een flair, durf, absurde humor en bevlo­gen­heid waar ik enorm van hou. Ik kan het iedereen aanraden eens een voor­stel­ling van DWW te zien!”

OVER MET VOOR­BE­DACHTE RADE

De Warme Winkel onderzoekt al drie voor­stel­lingen lang het probleem van over­be­vol­king. Hoe kun je je wapenen tegen het besef van over­tol­lig­heid? Dit keer wordt onderzocht: Zou het moord kunnen zijn??

  • “Als ik een voorstelling van de Warme Winkel zie kan ik er weer tegenaan.”

    Hadewych Minis
MET VOORBEDACHTE RADE Sofie Knijff1
HADEWYCH1 S Benny Stroet IMG 9976

MET VOORBEDACHTE RADE

De mens is echt een succes­ver­haal. Sinds hij 2,5 miljoen jaar geleden de vlaktes van Oost-Afrika verliet is zijn opmars niet meer te stuiten.

Meer De Warme Winkel:

Op woensdag 6 april komt De Warme Winkel weer langs met de voor­stel­ling Mann, Mann, Mann over een ziekelijk compe­ti­tieve familie, gedoemd om te leven in de schaduw van hun wereld­be­roemde vader, schrijver Thomas Mann.