Livestream Finale Shoot Your Shot #17 | Schuur

Livestream Finale Shoot Your Shot #17

Vanmiddag om 14:00 uur is de finale van Shoot Your Shot live te volgen vanuit de zaal. Negen films zijn door naar de finale en de deelnemers zien hun film voor de eerste keer op het grote doek in aanwe­zig­heid van vrienden en familie. En jij kan er digitaal ook bij zijn! Bekijk de livestream hier:

De finalefilms die we zondag gaan bekijken zijn 

No Banana – Floris Trapman, Vlinders – Mette Steenberg, Up to my brain – Ingmar Kuijper, Morning After – Job van Poppel, JUMP – Michelle Derogée, Handschoen – Fiene van Dijk, Telos – Sven Limonard & Stef Pieper, Lek – Charlotte Theunissen en Josephine Moes, en van Sem Ottenbros, Seth van Dijk en DeeJay van den Eijnde.

Omdat de capaciteit van de zaal niet helemaal benut kan worden, hebben we besloten om de finale ook te livestreamen, zodat iedereen die er niet fysiek bij kan zijn, toch mee kan kijken. De livestream zal zondag om 14:00 uur starten op deze pagina. 

Shoot Your Shot 

Shoot Your Shot # is al bijna twee decennia dé film­com­pe­titie voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar uit Haarlem en omgeving. De Schuur geeft geta­len­teerde jongeren de kans om hun film­ta­lenten te tonen. Elk jaar wordt er een nieuw thema gegeven, waarna de jongeren aan de slag gaan om een film te maken van minimaal 1 en maximaal 5 minuten. Een video­por­tret of animatie, een clip of thriller, alles is welkom, zolang het thema maar in de film duidelijk wordt. Het thema van Shoot Your Shot# 17 is EINDELIJK.

  • Image00030
  • 20181209 173459 52 A8401 Bibi Veth
  • 20191208 173713 52 A8886 Bibi Veth