Coördinator Theatercafé (X/M/V) voor 24 uur | Schuur

Coördinator Theatercafé (X/M/V) voor 24 uur

Ben jij gek op theater, film, woordkunst, muziek, woon je in de omgeving van Haarlem en heb je goede horeca skills? Dan is de Schuur op zoek naar jou!

Nieuw café liggend foto Walter van Alewijk 3

Wat ga je doen?

In deze leiding­ge­vende positie run je samen met een collega Coördinator Theatercafé de horeca in ons bruisende Schuurcafé. Je weet je collega’s te motiveren en te enthou­si­as­meren binnen ons goed geoliede en gezellige bar team. Je bent voor de café­pro­gram­me­ring de vertalende factor tussen de organisatie en het hore­ca­per­so­neel. Je zorgt ervoor dat alles tijdens een dag en avond soepel verloopt. Je stuurt het personeel aan en springt bij tijdens de piek­mo­menten. Je kan overzicht en rust bewaren bij drukte en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Daarnaast ben je verant­woor­de­lijk voor de inkoop en stel je het rooster op. Download de pdf: Vacature Coordinator Theatercafe def januari 2023

Wat wij zoeken

• Beschikt over minimaal een MBO-opleiding, richting Horeca of gelijk­waardig werk- en denkniveau;

BHV en diploma’s als Sociale Hygiëne en HACCP zijn een pré;

• Flexibel en oplossingsgericht;

• Prettige en positieve werkhouding;

• Orga­ni­sa­to­risch en commu­ni­ca­tief sterk;

• Ruime mate van beschik­baar­heid (dag/​avond/​weekend) is noodzakelijk;

• Bij voorkeur woonachtig in Haarlem;

• Last but not least; je hebt een voorliefde voor theater en film.

Wat wij bieden

We bieden je een veelzijdige en uitdagende functie op basis van een jaar­con­tract voor 24 uur per week. Verlenging behoort tot de moge­lijk­heid bij wederzijds goedvinden. Inschaling gebeurt conform cao Horeca in schaal VI, afhankelijk van je werk­er­va­ring. De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem, met een team van gedreven en enthou­si­aste medewerkers.

Wij hechten waarde aan diversiteit

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschil­lende achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat wij iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Contact- en vacature informatie

Voor meer inhou­de­lijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Marco Span — Hoofd Facilitaire Zaken, tele­foon­nummer: 0235173900.

Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen wij graag jouw moti­va­tie­brief met cv vóór maandag 6 februari a.s. per mail naar vacatures@​schuur.​nl.