Loading Dock Café Comedy | Schuur

18 november 2022

Comedy – Jeffrey Spalburg

Loading Dock Café Comedy

Tijdens het Loading Dock Cafe in het gezellige Schuurcafe gaat dit keer veel gelachen worden want op 18 november aanstaande staat de avond geheel in het teken van stand-up comedy!

Op 18 november aanstaande wordt het in de Schuur nog gezelliger dan anders tijdens een speciale comedy-editie van Loading Dock Café. Het wordt een avond vol lachen, borrels en lekkere beats met veel ruimte voor talent. Heb jij zelf comedytalent? Dan is dit je kans! Speciaal voor deze editie van Loading Dock Café kun je je opgeven voor een masterclass van comedian van Jeffrey Spalburg en kun je daarna meteen het podium op. Gewoon komen lachen en dansen kan natuurlijk ook, we gaan om 21:00u van start en toegang is gratis.. Heb jij comedytalent? Dan is nu je kans om dat te laten zien en te laten horen! Wil je je aanmelden? Stuur een mailtje met je bio naar programmering@schuur.nl

Masterclass voor talent

Comedian Jeffrey Spalburg en DJ Phantom zijn bekend van FATU, de langstlopende comedyavond van het land. Al meer dan tien jaar hosten de mannen dit stand-upcomedy concept dat ontstond in het Bijlmerparktheater en inmiddels het hele land doorreist. Klinkende namen als Najib Amhali, Lebbis en Roué Verveer kwamen al voorbij maar er is ook altijd ruimte voor opkomende nieuwe talenten. Deelnemers aan de masterclass van Spalburg gaan overdag hun teksten scherp slijpen en hun performance oppoetsen om vervolgens in de avond hun talenten te tonen aan het publiek. DJ Phantom sluit af met muziek.

Loading Dock Café is het kleine zusje van Loading Dock Sessions. Het is een katalysator voor lokaal woordkunsttalent, denk aan spoken word, storytelling en stand up comedy. Overdag gaan de lokale talenten in een masterclass hun teksten scherp slijpen en hun performance oppoetsen om vervolgens in de avond hun talenten te tonen aan het publiek.

Aanmelden
Mail je bio naar programmering@schuur.nl. Heb je al wat online staan dan zien we dat ook graag.

Masterclass van 18 nov begint om 16:00 uur.

Toegang is gratis.

Jeffrey Spalburg & DJ Phantom

Jeffrey Spalburg is cabaretier, acteur, comedian, schrijver en veteraan in de Nederlandse comedyscene. Er zijn maar weinig plekken in Nederland waar hij niet heeft opgetreden of gepresenteerd. Langs alle theaters als kernlid van urban theatergroep Made In Da Shade. Als presentator op Lowlands, het Black Achievement Gala of North Sea Jazz. En natuurlijk als comedian op Laughing Matters, Utrechts Internationaal Comedy Festival (UICF), International Comedy Festival Rotterdam (ICFR), Toomler en Club Haug. Deze theatraal-muzikale-standup-cabaretier weet op een positieve manier contact met zijn publiek te maken en stuurt iedereen met een goed gevoel op pad. Loading dock + comedy = jezelf weer opladen met een harde lach, aldus Jeffrey.

Jeffrey wordt vergezeld door DJ Phantom. Samen met Jeffrey ‘Spallie’ Spalburg is hij vanaf dag 1 betrokken bij FATU, hét comedypodium van het Bijlmer Parktheater en inmiddels de langstlopende comedyshow van Nederland. Binnen het concept is hij verantwoordelijk voor de muzikale omlijsting. Zijn stijl van draaien is eclectisch en gaat van Dancehall via R&B/Hip Hop naar Roots en Eighties classics.

98 Phantom Al 17 Jaar Een Rots In De Branding Jean Van Lingen
Over Jeffrey Spalbug

Over Jeffrey Spalbug

Jeffrey Spalburg is cabaretier, acteur, comedian en schrijver. Deze theatraal-muzikale-standup-cabaretier draagt graag voor uit eigen werk. Soms dragen anderen ook voor uit zijn werk.

Loading Dock Sessions is een program­ma­lijn van programma- en thea­ter­ma­kers Nita Kersten en Mike van Wetten. Zij stellen vernieu­wende muzikanten, spoken word artiesten, story­tel­lers en thea­ter­ma­kers voor aan het Haarlemse publiek. In een funky avondshow worden nationale en lokale artiesten aan elkaar gekoppeld. Er ontstaat een eclectische mix van verschil­lende disciplines en onverwachte samen­wer­kingen. Deze Sessions vinden plaats in de laad- en los en onder de overkapping van de Schuur en in één keer per jaar in onze Benedenzaal.

Speeldata

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.