Loading Dock Café: singer-songwriter editie | Schuur

11 maart 2023

Woordkunst

Loading Dock Café: singer-songwriter editie

Speciale Singer-songwriter editie van Loading Dock Café, onder leiding van de enige echte Gerson Main. Ooit brak hij door in het programma ‘de beste singer songwriters’ en vele platen verder neemt hij het publiek nog altijd mee in zijn originele blik op de wereld.

Afgelopen januari speelde Gerson Main nog de grote zaal van de Schuur plat met zijn prachtige muziek, nu komt hij terug in de speciale intieme setting van ons Schuurcafé.

Heb jij zelf singer songwriting talent? Heb je eigen geschreven songs die (bijna) klaar zijn om te spelen voor publiek? Dan is dit je kans! Speciaal voor deze editie van Loading Dock Café kun je je opgeven voor een masterclass van Gerson Main! Op zaterdagmiddag, 11 maart heb je een intensieve werksessie met Gerson en andere singer-songwriting talenten waarin je werkt aan je eigen song én feedback geeft aan elkaar. ’s Avonds ga je meteen het podium op.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om alleen te komen genieten van een muzikale, funky avond waarbij je onder het genot van een drankje kunt kennis maken met nieuwe songs van nieuw talent. En Gerson Main speelt natuurlijk ook een aantal (nieuwe) liedjes.
We gaan om 21:00u van start.  Toegang is gratis, reserveer je kaartje via onze website.

Wie weet zit jij op de eerste rang bij dé singer-songwriter van de toekomst.

Aanmelden

We selecteren vijf talenten voor deze masterclass.

Wil je je aanmelden? Of heeft een van jouw vrienden of familieleden talent?

Geef je vóór 9 maart op door een filmpje met een song en een korte introductie te sturen naar programmering@schuur.nl.  

Deelname aan de masterclass is gratis.


Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds en de Provincie Noord-Holland.

Speeldata

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.