Loading Dock Café | Schuur

Caféprogramma

Loading Dock Café

De Loading Dock Sessions vol lokaal en nationaal talent op het gebied van woordkunst, performance en storytelling worden ontdekt door een steeds groter publiek.

Nieuw is Loading Dock Café, een kleinere variant op de bestaande Sessions, waarin Mike van Wetten en Nita Kersten lokaal talent presenteren naast ervaren performers. Elke Loading Dock heeft een specifieke focus of thema, tezijnertijd te vinden op de website.

We trappen af met een avond in het teken van spoken word. Wie zijn de Haarlemse schrijf en perform talenten van nu? En wat houdt ze bezig?

Onder leiding van spoken word goeroe Sjaan Flikweert van Poetry Circle Nowhere en DJ Love Supreme nemen we je mee in een avond in vol taal, talent, inspiratie, lekkere dansplaatjes en een fijne vibe. Zelf zin om spontaan de mic te pakken? Bij Loading Dock Café kan het.

Met: Sjaan Flikweert, Mike Warners, DJ Love Supreme en talenten van o.a. Thriple Threat, Woord voor Woord en Collectief Wakker

De komende Sessions zijn gepland op 17 december, 4 maart en 13 mei in het café. En op 19 januari in de benedenzaal van de Schuur.

De eerste editie van de Loading Sessions kon rekenen op een enthousiast publiek. Zien we jou de komende editie ook (terug) in het café?

Speeldata

Vr 17 dec

21:00
Gratis toegang

Meer zoals dit