2223 juli 2023

2turvenhoog in de duinen

Sinds 2021 organiseert 2turvenhoog samen met Open­lucht­the­ater Caprera en de Schuur: 2turvenhoog in de duinen! Op 22 en 23 juli zijn in het duinbos en op het toneel zes avon­tuur­lijke voor­stel­lingen te zien voor iedereen van 1 tot 8 jaar en volwassenen.

Kopie van 2 Turven Hoog Caprera zaterdag foto Moon Saris 0599 web
Kopie van 2 Turven Hoog Caprera zaterdag foto Moon Saris 0654 web

Kunst voor de allerkleinsten

Een unieke kans om je dreumes, peuter, kleuter en/​of 7 – 8 jarige kind, kennis te laten maken met dans, theater en muziek. Alle voor­stel­lingen sluiten perfect aan bij de bele­vings­we­reld van jonge kinderen, zijn uitdagend en verrassend en ook voor volwassenen een ware belevenis. Zo nemen een danseres en een muzikant je mee op reis tijdens Zucht of komen er levenloze voorwerpen tot leven onder begeleiding van live muziek tijdens weg waai wind. In het bos staat de tentoon­stel­ling die samen met het publiek een voor­stel­ling wordt en voor de aller­klein­sten is er een theatrale wandeling waar je alles leert over de wolf.

Inter­ac­tieve kijk-doe-luister-bouw-tentoonstelling

Kruip door een tunnel of diep weg in een holletje. Klim boven op de berg of 7 treden omhoog. Stap over stenen of in een grote plas. Van hot naar her is geïn­spi­reerd door de natuur. En op spullen die al een heel leven achter zich hebben en opnieuw worden uitgevonden. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar; kortom een volkje dat op avontuur wil 

Een leuk dagje uit voor de hele familie, midden in de natuur! 

Programma

Geen voorstellingen gevonden met de geselecteerde filters.

2turvenhoog is het avon­tuur­lijkste podi­um­kun­sten­fes­tival gespe­ci­a­li­seerd in aanbod voor jonge kinderen en volwassenen. Sinds 24 jaar in Almere en 15 jaar in Haarlem, organiseren we sinds de coron­a­pe­riode ook een buiten­versie in Caprera, Bloemendaal. 2turvenhoog in de duinen wordt geor­ga­ni­seerd door Stichting 2+ in samen­wer­king met Open­lucht­the­ater Caprera en de Schuur.